Telefon: +36 30 837 3942 info@chill-out.hu

PANORÁMA  APARTMANHÁZAK HÁZIRENDJE

Kérjük, figyelmesen olvassa el!

Kedves Vendégeink

Mi azon fáradozunk, hogy ÖNÖK pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat náluk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve, kérjük, haladéktalanul értesítsenek a megadott telefonszámokon. A szálláshely és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

 

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

A szálláshely az érkezés napján 15.00 órától az elutazás napján délelőtt 10.00 óráig áll rendelkezésre.

A szállásadó vagy megbízottja érkezéskor minden esetben, távozáskor előre bejelentett igény esetén rendelkezésre áll.

Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékukat előre jelezzék, e-mailben. A távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség, amennyiben aznap nem érkezik vendég az apartmanba. A korábbi érkezés és a későbbi távozás lehetősége abban az esetben áll fenn, amennyiben azt írásosan visszaigazoljuk Önöknek.

A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a
Vendégek melyet a szállásadó előzetes bejelentés nélkül ellenőrizhet.

Bejelentkezéskor a vendégek kötelesek a törvényi előírásoknak megfelelően a szükséges személyes dokumentumokat a jelen lévő szállásadó vagy megbízottjának rendelkezésére bocsátani.

Az apartmanban csak regisztrált vendégeink tartózkodhatnak, kérjük, hogy látogatóikat előre egyeztetve, szíveskedjenek bejelenteni.

 

Fizetés:

A szállásdíj (természetesen az előleg beszámításával) és az idegenforgalmi adó fizetése érkezéskor történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni.

Fizetési módok: készpénz, bankkártya, Szép kártya (MKB, K&H, OTP).

Dohányzás:

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS!

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás!

Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék.

Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a szállásadóval szemben úgy annak költségét a jogsértő köteles megtéríteni.

Ez az intézkedés feljelentést és egyéb eljárást vonhat maga után.

 

Szobák, berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt stb. a házból kivinni tilos!

A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet.

Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.

Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat.

A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, motor stb.) tilos bevinni, tárolni.

Az apartmanból való távozáskor kérjük, győződjön meg, hogy a villanyok és villanytűzhely lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva.

Bármilyen meghibásodást észlel, kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a megadott telefonszámokon, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

Étkezés:

Az apartmanok jól felszerelt konyhával rendelkeznek, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére, és kulturált elfogyasztására.

A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat.

 

 

Takarítás:

Az apartmanokat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal jelezze azonnal, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ottlétük alatt takarítást nem végzünk, kivéve ha egy hétnél hosszabb időre veszik igénybe a szolgáltatást. Ez esetben egyeztetett időpontban végzünk takarítást, ágynemű és törölköző cserét.

 

Szemételhelyezés, kezelés:

A háztartási szemét gyűjtése az apartmanoknál a konyhában, a wc-ben, és a fürdőszobában elhelyezett szemetesekben lehetséges.

A szemetet az apartman ház mögött található tárolókban tudják elhelyezni.

 

Tűzrakás-bográcsozás, flekkenezés:

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet.

A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.

 

Szolgáltatások:

A wifi használat ingyenes, melynek jelszava az általános tájékoztató lapon megtalálható.

Egyéb:

A szobában felejtett értékeket 2 hónapig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzik felénk a megadott időponton belül a megadott címre postázzuk.

A Vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, az apartmanokban és a szobákban 22.00 – 08.00 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.).

Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a tulajdonos az okozóval megtérítteti. A berendezésben okozott minden kárt a vendégnek kell megtérítenie.

A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

 

Hiba- vagy egyéb bejelentés, értesítés 0-24:

Palicz Gyula: +36 70 360 0068, +36 30  837 3942      

Palicz Gyuláné: +36 70 531 4545

E-mail: palicz.gyula@gmail.com

 

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!

Wifi: panorama_vendeg       Jelszó:haromhuta3639